Aclisol specialiseert zich als dynamisch bedrijf in de totaalservice voor energiezuinige technieken en alternatieve energie. Wij klaren graag voor u de volledige klus, van advies tem volledige uitvoering.

 

Over Ons Aclisol

De start 

Met de nodige bagage aan kennis en ervaring in de bouw, technieken en het ondernemerschap, werd Aclisol in 2009 opgericht door zaakvoerders Niko Cools en Barbara Peeters.  

Gezien de enorme vraag in de sector lag de focus aanvankelijk op fotovoltaïsche zonnepanelen. Al snel verbreedde het dienstengamma naar alle technieken voor nieuwbouw, zijnde verwarming, sanitair, en ventilatie.

Verkoop, uitvoering en planning

De verkoop, uitvoering en planning staat onder leiding van Niko Cools die samen met zijn top A-teams u correct informeert en uw project realiseert. Om een goede opvolging te garanderen, is hij vaak actief mee op de werf. Voor een optimale bespreking en uitvoering van je project is ervaring op alle gebied een zeer grote meerwaarde. U wordt in elke fase door de juiste deskundige geholpen. Planning is cruciaal, zeker in de bouwsector. Wij streven ernaar om ook hierin het verschil te maken.

Aankoop, uitwerking en boekhouding

De uitwerking, aankoop en boekhouding valt onder de vleugels van Barbara Peeters die samen met haar kompanen uw project zorgvuldig en gedetailleerd voorbereidt. Een goede werf begint bij een goede start. Materialen worden tijdig voor u verzameld ten einde een strakke planning te kunnen aanhouden. Administratief wordt uw project kort opgevolgd, zodat u zelf ten alle tijde overzicht behoudt. We begeleiden u graag bij alle stappen die volgen uit onze werken.

Welkom in onze toonzaal

Om de mogelijke technieken en systemen te bespreken, kan u op afspraak een bezoek brengen aan onze toonzaal.

Aclisol Toonzaal

Voor een goede start ?

CONTACTEER ONS