Passend in jouw bouwbudget werken wij op maat een energiezuinig verwarmingssysteem voor je nieuwbouw uit zodat je voldoet aan het beoogde E-peil. Bij twijfel voeren we graag vergelijkende situaties uit. Zo maak je met kennis van zaken de juiste keuze.

 

Warmtebron

Elk verwarmingssysteem heeft nood aan een warmtebron. Afhankelijk van jouw specifieke situatie adviseren wij de juiste optie.        Zowel voor onze warmtepompen als onze gascondensatieketels werken wij samen met de Duitse kwaliteitsfabrikant Vaillant.

Warmteafgifte

Energiezuinige verwarmingssystemen werken op lagere temperaturen. Deze garanderen een stabiel en aangenaam leefklimaat in de woning.

  • In de meeste gevallen plaatsen wij vloer- en/of wandverwarming.

  • Ook lage temperaturen convectoren zijn als alternatief mogelijk. 

Extra

In sommige gevallen adviseren we aanvullend een zonneboiler voor het verwarmen van je sanitair water. Hiermee verhoog je in bepaalde periodes van het jaar het rendement van je verwarming. We berekenen graag je eventuele voordeel.

Vooral bij vervanging van een bestaande elektrische boiler biedt een zonneboiler heel wat mogelijkheden.

Doe-het-zelf 

Dankzij onze technische bijstand voor de berekening van het juiste systeem, kan je de vloerverwarming zelf installeren.                         Je spaart er heel wat plaatsingskosten mee uit.

Je krijgt van ons een gedetailleerd plan met alle bijhorende informatie. Bovendien leveren wij alle vereiste materialen. 

Bij vragen kan je ons altijd contacteren of onze technische bijstand inroepen op de werf. 

 

 

Bouwvergunning op zak?

Maak een afspraak in onze toonzaal