Reken op Aclisol voor alle sanitaire werken in je nieuwbouw. Wij installeren alle leidingen, aansluitingen en afvoerbuizen. Daarnaast plaatsen we – indien gewenst – ook de sanitaire toestellen.

 

Sanitair leidingwerk

Pijpleidingen Detail

In de fase van de ruwbouw voorzien wij vakkundig alle nodige sanitaire leidingen, aansluitingen en afvoerbuizen. 

Vertrouw je ons ook de plaatsing van je ventilatiesysteem en verwarmingssysteem toe, dan ben je helemaal vrij van zorgen en coördinatie. Wij zorgen dat alle leidingen en kanalen correct worden geplaatst, zonder conflicten tussen de systemen.

Doe-het-zelf

Diy Sanitair

Dankzij onze technische bijstand kan je de sanitaire leidingen en afvoeren perfect zelf installeren. Je spaart er heel wat plaatsingskosten mee uit.

Je krijgt van ons een gedetailleerd plan met vermelding van alle leidingen en afvoeren, en we leveren alle vereiste materialen. 

Bij vragen kan je ons altijd contacteren of technische bijstand inroepen ter plaatse. 

Sanitaire toestellen

Hot Water Tap

Uiterlijk één maand voor het installeren van de leidingen, hebben we de technische informatie van de sanitaire toestellen nodig. Zo garanderen we dat elke aansluiting meteen op de juiste hoogte zit. 

Ook de finale plaatsing van de sanitaire toestellen zoals bad, douche, kranen, toiletten,… kan je aan ons toevertrouwen.

  • Hiervoor werken wij samen met verschillende sanitaire groothandels.

  • Jij kiest op afspraak in de showroom van de groothandel de gewenste toestellen en kranen. 

  • Wij controleren de offerte technisch op volledigheid.

  • Voor de plaatsing zelf rekenen we je niets extra aan. In ruil voor de plaatsing ontvangen wij van de groothandel een commissie op de aankoop van de materialen.

  • Wil je zelf de toestellen plaatsen? Dat kan, je krijgt door aankoop van je toestellen via Aclisol een fikse korting op de offerte van de groothandel. Wij controleren technisch de offerte en geven je plaatsingsadvies of hulp ter plaatse. 

Waterrecuperatie

Ook voor je waterrecuperatiesysteem ben je bij ons meteen aan het juiste adres. Wij adviseren het optimale systeem voor jouw situatie, installeren de pomp en plaatsen alle vereiste leidingen. 

Keuring door de watermaatschappij

Vooraleer je sanitaire installatie in werking mag worden gesteld, moet deze gekeurd worden door je lokale watermaatschappij. 

Wij voorzien je van de vereiste technische documenten voor de sanitaire toestellen en leidingen die wij installeren. Je kan met alle verdere administratieve vragen bij ons terecht. 

Bouwvergunning op zak?

Maak een afspraak in onze toonzaal